D.27.1-2019


Det blev ikke til den store tur til nakken i denne weekend, grundet dårligt vejr. En lille sviptur til hopsø for lige at se bjergpiber og en svip tur til nakken , Normalt ses piperne på strandengen ved nakken men lidt for højt græs og lidt vand er ikke godt for piperne. Men ved Hopsø strandeng er forholdene bedre og derfor bedre mulighed for pibere her om vinteren.

Billedet foroven viser den lille p.plads ved Tontoft nakke eller for enden af gammelskovvej . Det er en god lille lokalitet med træer og buske grænsene op til rørskov og eng. Det er en god samling sted for småfuglene som kommer trækkende for så at raste kortvarigt eller i længere tid.

Der er bl.a. Set lille fluesnapper , broget fluesnapper , rødtoppet fuglekonge, forskellige sangere, og især pirol når den sent på foråret ankommer. Den er sikker hvert år her på denne plads. Ved selve obsplads længere henne ad grusvejen mod vest ses den også tit komme trækkende forbi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s